Maksims Kirejevs

Maksims Kirejevs, 4. dans, Sempai "LFSKA".

Maksims Kirejevs – viens no vadošajiem karatē Meistariem Karatē Akadēmijā „LFSKA”. Savu ceļu karatē viņš uzsāka 1991. gada 2. septembrī Senseja Andreja Komara skolā (tajā laikā karatē klubs „Saga”). Sporta karatē visaugstākos sasniegumus Maksims uzrādīja individuālajā un komandu kumite (divcīņa), kur viņs izcīnīja daudz medaļu Latvijas un starptautiskos turnīros. 90-to gadu beigās komanda, ko veidoja M. Kirejevs, V. Kukjans, A. Komarovs, E. Miglāne, brāļi Kozlovskisi un daudzi citi, bija stiprākā Baltijas valstīs visos sporta karatē veidos savās vecuma grupās.

Viens no spožākajiem Maksima Kirejeva startiem bija piedalīšanās Starptautiskajā Karatē turnīrā „Funakoshi Cup” Daugavpilī 1998. gadā, klātesot mūsdienu karatē Patriarham Kennetam Funakoši. Maksims skaistā stilā uzvarēja individuālajās kumite sacensībās un nesa arī būtisku ieguldījumu komandas uzvarā komandu kumite. Viņam tika pasniegta speciāla balva par „skaistu karatē un uzvaras tieksmi” no Ernesta Ravdives – viens no karatē pionieriem Daugavpilī.

Maksims sistemātiski paaugstina savu meistarību, apmeklējot Kenneta Funakoši un sporta karatē meistaru seminārus, kā arī regulāri paaugstina savu arbitra kvalifikāciju.

Visus danu eksāmenus Maksims kārtoja publiski mūsdienu karatē Patriarham Kennetam Funakoši (skat. tabulu zemāk).

Pateicoties savai pieredzei sporta un tradicionālajā karatē, augstākai izglītībai un augstiem morāles principiem, Maksims Kirejevs ir viens no labākajiem karatē speciālistiem Akadēmijā „LFSKA” un ir augsti kvalificēts karatē arbitrs.


Name Surname Dan Register No. Date of examination Place Examiner
Maxim Kireev 1
(Shodan)
1-2195 03/12/2006 Wroclaw, Poland Kenneth Funakoshi
2
(Nidan)
2-0864 03/28/2010 Wroclaw, Poland Kenneth Funakoshi

 

3
(Sandan)

3-0415

03/17/2013

Wroclaw, Poland

Kenneth Funakoshi

4
(Yondan)
4-0255 10/26/2017 Crawley, England Kenneth Funakoshi